Wednesday, August 22, 2012

lig tv izle

YÜZLERCE VİDEONUN BULUŞTUĞU YER

İnternette vakit geçirmenin yollarından biri de sevdiğimiz dizileri veya filmleri izlemektir. Saatlerce o siteden bu siteye gezerek canımız sıkılır ve gözlerimiz yorulur. Bir şeyler izlemek insanın kafasını dağıtır ve tek bir noktaya odaklandığı için sıkıcı olmaktan çıkar. www.videolarin.net sizin canınızın sıkılabileceğini hesaplayarak kendini farklı şekilde uyarlamış.

Nasıl mı ? Örneğin siz bir maç seversiniz. Televizyonda izliyorsunuz ama internette de izlemeyi istemez misiniz ? O halde siteye girin ve lig tv izle keyfini çıkarın. Böylece sadece televizyon karşısında değil istediğiniz anlarsa bu siteden maça dair yayınları bulabilirsiniz. Tabi sadece bununla kalmayacaksınız. Sadece maç izlemek tabi ki sıkıcı bir hal verir.

Bunu düşünen site yetkilileri siteye diziler de koyarak dizi izleterek tam bir televizyon ortamı oluşturuyor. Televizyonun başına izlemek için geçtiğiniz programları reklam araları olmadan saatlerce beklemeden izleyebilirsiniz. Hatta istediğiniz gibi ileriye veya geriye sarabilirsiniz. Bir video sitesinde önemli olan ziyaretçiye hitap edebilmektir. Ziyaretçinin aradığı videoları kendi içinde barındırmayan siteler uzun soluklu etki yapamazlar.

No comments:

Post a Comment