Saturday, July 7, 2012

byayce

Bazı trendler asla ölmez. Bu sezon indirim zamanında gardroplara eklenebilecek akıllı parçalar…


 


 


1- Puantiyeli Pantolon


Blazer ceketlerle, düz beyaz gömlek veya tişörtlerle gayet şık ve sevimli duran bu pantolonları sonbaharda da keyifle giyebileceğiz. İster dar kesim, ister bol, ister harem tarzı puantiyelileri alışveriş sepetinize eklemekten çekinmeyin.


 



 



 


2- Çizgililer


Gömlek, tişört, elbise, ceket, etek veya pantolon… Artık hangisini kendinize daha çok yakıştırıyorsanız.


 



 



 



 


3- Deri giysiler


4 mevsim kullanılıyor artık. Her parçada var.


 



 



 


4-  Ve hepimizin bildiği gibi, kalem ve A  etekler, danteller, sigaret, skinny ve  jean pantolonlar, blazer ceketler, deri montlar, trençkotlar,  siyah klasik güneş gözlüğü, strablez ve üçgen bikini, beyaz gömlek, siyah küçük elbise, bohem hippi tarzı uzun elbiseler her sezon, her yıl giyeceğimiz parçalar.


5- Dönüp dolaşıp birkaç yıl sonra tekrar moda olacaklar ve bize sürekli dejavu etkisi yaşatacaklar… Platform ve/veya sivri burunlu ayakkabılar, ispanyol paça pantolonlar, baby doll elbiseler, pileli ve kloş etekler, leopar, zebra çeşitli hayvan baskılı aksesuar ve giysiler,  taşlanmış, yırtık pantolon ve şortlar, zincir aksesuarlar, fermuar detaylı her parça kıyafet ve aksesuar, kovboy çizmeleri, motorcu botları, taytlar, bazen en yoğun renkler, bazen sadece griler, beyazlar ve siyahlar, romantik elbiseler, rock’n roll tişörtler…

No comments:

Post a Comment